in

Sadi organsku baštu I RADI KUĆNE POSLOVE

Pevačica Seka Aleksić poslednjih nekoliko godina uživa u svom domu u Staroj Pazovi. Gradski i buran život je zamenila mirnom oazom koju je gradila za sebe, supruga i decu.

Foto: instagram/seka_aleksic / Instagram

Seka Aleksić

– Kada smo se doselili vode svi su bili u šoku, ali su onda shvatili da sam ja jedna sasvim normalna žena koja se šeta u trenerci, u majici koja je možda isprljanja kašicom od bebe. Ne bih znala da se foliram, najsrećnija sam što je moja kuća na kraju ulice i što imamo ovde svoj mir – kaže pevačica i dodaje da su ove godine posadili i organsku baštu.

– Ja sam mama koja ima svoju organsku baštu. Naše je seme, Veljko i ja toliko sa ljubavlju radimo. Paradajz, zelje, tikvice, imali smo problem sa pticama, pa smo onda napravili i strašilo. Ove godine je bilo mnogo paradajza, tako da sam zaista sve samlela i napravila zimnicu. Ima tu još dosta povrća koja volimo – iskreno govori Seka, kojoj nije strano da radi sve kućne poslove, ali je nekad nemoguće da sve sama obavi.

Seka Aleksić

Foto: Youtube / screenshot

Seka Aleksić

– Nisam svemoguća da mogu sve da radim. Najteži posao je biti majka i domaćica. Rekla sam kada sam rodila drugo dete, svakoj majci koja nema pomoć, treba dodeliti krunu – zaključila je pevačica u “Exkluzivu”.

VIDEO: Seka Aleksic – dečija soba