in

Sećate se Milana koji je prvi doplivao do Časnog krsta pa zaprosio devojku Lidiju? Sada su i zvanično STALI NA LUDI KAMEN

Priča koja je ostala u sećanju s početka ove godine jeste plivanje za Časni krst i prosidba koja je usledila nakon toga.

Do Časnog krsta na Dunavu u Vinči prvi je doplivao Milan Kićović, koji je pored ove pobede tog dana još ostvario jednu nakon što mu je izabranica Lidija izgovorila sudbonosno – da.

Foto: facebook/LidijaKićović / screenshot
Sudbonosno DA izgovorili su 22. avgusta

– Ljubavi moja, volim te, da li želiš da se udaš za mene – obratio se Milan tada svojoj Lidiji‚ koja je manifestaciju pratila iz publike u društvu svojih roditelja.

Ona je uz veliki osmeh izgovorila “da, naravno”, da bi zatim usledile ovacije prisutnih.

Foto: facebook/LidijaKićović / screenshot

Sada, nekoliko meseci kasnije, oni su i zvanično postali muž i žena. Svadba je održana u jednom prestoničkom restoranu u krugu najbliže rodbine i prijatelja, a nema sumnje da će mladenci i ovaj dan pamtiti do kraja života.

Podsećamo, Milan je o pravom trenutku kako, kada i na koji način da zaprosi devojku razmišljao ranije letos, kada mu je, kako kaže, na um pala ideja da bi najlepše bilo da ovaj čin prosidbe izvede na veliki praznik Bogojavljanje.

– Pomislio sam da je najbolje da sačekam ovaj praznik i to napomenuo mojim prijateljima koji su me u toj ideji podržali. Nakon iznošenja krsta iz vode, krenula je ceremonija. Organizatori su publiku obavestili da će jedan momak sada zaprositi svoju devojku i na razglasu rekli ime moje izabranice. Zatim je moja devojka došla do mesta na kome smo mi učesnici plivanja stajali i ja sam tada izvadio prsten i zaprosio je – uzbuđeno je tada pričao Kićović.