in

Sin naše poznate glumice je u vezi sa popularnom voditeljkom, a ona ima i prelepu ćerku koja je SRPSKIM GLUMCIMA SLAMALA SRCA

Mlada pozorišna rediteljka Ana Vučelić, ćerka proslavljene glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića svojom lepotom ostavlja bez daha. Ana je udata za crnogorskog reditelja Veljka Mićunovića sa kojim ima sina.

Foto: Mitar Mirović / RAS Srbija
Ljiljana Dragutinović

Pre toga, mediji su pisali da su za njom bili ludi mnogi glumci poput Sergeja Trifunovića i Dragana Mićanovića.

Dragan Mićanović Foto: Marko Đoković / RAS Srbija
Dragan Mićanović

A Branislav, sin Ljiljane Dragutinović i novinara i bivšeg funkcionera Socijalističke partije Srbije Milorada Vučelića je, navodno, u vezi sa Marijom Kilibardom.

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić Foto: V. Lalić / RAS Srbija
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić

Kako je prošlog meseca pisao magazin “Hello” Branislav je osvojio srce lepe Marije, a romansu sve vreme kriju od javnosti.

Njena majka Ljiljana Dragutinović koju televizisjka publika ima prilike da gleda u seriji “Istine i laži” kaže da joj ne smeta što su joj deca medijski eksponirana.

– Da li mi smeta to što su zbog moje popularnosti i deca medijski eksponirana? Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom.“ Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem – rekla je ranije za “Blic” Ljiljana Dragutinović.

VIDEO: Srpski glumci u Holivudu