in

SLAVLJE U DOMU MARIJE KILIBARDE Čestitke pristižu iz minuta u minut: “Najsrećniji dani dolaze”

Voditeljka Marija Kilibarda danas slavi rođendan, te puni 40 godina, a to prilikom dobija iz minuta u minut veliki broj čestitki.

Marija, naime, sreću ne krije te je sa svojim pratiocima podelila sve čestitke koje joj stižu u vidu najlepših poruka.

“Srećan rođendan ljubičice moja draga, volim te puno i zauvek. Najdraža devojko, najsrećniji dani dolaze. Srećan rođendan moja najlepša”…

Foto: V. Lalić / RAS Srbija
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić

Marija inače uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, sinom dramske umetnice Ljiljane Dragutinović i novinara i političara Milorada Vučelića.

– Meni je Branislav uneo takav mir i spokoj, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život je bio turbulentan zbog aktuelne situacije. U takvom trenutku desio mi se neko ko mi je doneo spokoj, a to je neprocenljivo – ispričala je Marija za “Story”.

Njih dvoje je, na neki način, spojila ljubav prema fudbalskom klubu “Partizan”.

– Spojili su nas zajednički prijatelji, veliki partizanovci. Konkretno, Miloš – direktor fudbalskog kluba, inače Banetov prijatelj, jedna od mojih najboljih drugarica, glumica i navijačica kluba Maja Mandžuka, kao i trener kluba Savo Milošević. Sve je bilo obojeno crno-belim bojama – dodala je uz osmeh Kilibarda.

VIDEO: Marija Kilibarda spremna za ljubav