in

SRPSKA LISTA: Ristić nema prava da govori o raseljenima sa KiM, narod na izborima pokazao za koga je

-Ovo se između ostalog navodi u saopštenju za javnost Srpske liste iz koje konstatuju da je “postala praksa da nakon diplomatskih uspeha Srbije, pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića, uslede jadikovanje i napadi onih koji su Srbiju i Srbe, a posebno Srbe na Kosovu i Metohiji unižavali od 2000. do 2012. godine, u nadi da će svojim lažima uprljati diplomatske uspehe našeg pregovaračkog tima, i da će tako prikriti svoje pljačkaške rezultate“.

-Da ironija bude veća, po principu samoprojekcije Slaviša Ristić, u skladu sa instrukcijama svog gazde Dragana Đilasa, danas se setio da pomene raseljene Srbe sa Kosova i Metohije – iste one Srbe na račun kojih su se sve vreme bogatili Ristić, Jakšić, Jeremić, Tadić i ostala bratija podrepaša Dragana Đilasa.

Politika povratka raseljenih Srba pod vlašću Slaviše Ristića svodila se na astronomske procente za privilegovane, prilikom izgradnje nekoliko stanova i nikada završene stanove za raseljene-navodi se dalje u saopštenju Srpske liste i dodaje da “uspešnost” politike povratka raseljenih Slaviše Ristića, Vuka Jeremića, Borisa Tadića, Dragana Đilasa i ostalih stručnjaka je svojevremeno ovekovečena serijalom “Patriotska pljačka”, ali očigledno da se Ristić nada i veruje da je srpski narod zaboravan.Politika povratka za vreme Slaviše Ristića, Jeremića, Đilasa i Tadića , kako ističu iz ove liste, bila je politika otimačine od Srbije i srpskog naroda.

-Zato se pitamo da li su oni sagradili više od 1500 kuća i stanova i povratničko naselje “Sunčana dolina” sa stotinama stambenih jedinica ili Aleksandar Vučić? Da li je Ristić na KiM zaposlio bilo koga van svoje uže i šire familije ili Vlada Srbije koja je samo u zadnjih par meseci zaposlila više stotina mladih, i kontinuirano pomaže poljoprivrednicima i preduzetnicima u pokrajini?-ističe se u saopštenju Srpske liste i naglašava da je srpski narod na Kosovu i Metohiji više puta na izborima jasno pokazao koliko veruje politici predsednika Vučića.

– Na poslednjim izborima podrška Vučiću od 90% i Ristić van parlamenta sve govore. Narod pamti – poručuju iz Srpske liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije