in

STANISLAVA IMALA HALUCINACIJE: Nakon što je izbola Branislava kuhinjskim nožem naočigled ćerke pričala nepovezane priče

Nezvanični izvori iz istrage potvrđuju, za “Novosti”, da se žena prilično čudno ponašala na lekarskom pregledu, neposredno nakon privođenja, imala je halucinacije i pričala razne nepovezane priče.

Bliski prijatelji pričaju za Stanislavu da je bila izuzetno smerna i fina osoba, da je volela i poštovala ljude, poznanike i rođake, naročito u rodnom Jarkovcu, gde je odrasla i gde joj žive roditelji i brat sa porodicom.

Često je svoju ćerkicu vodila kod babe i dede, a na selu je sa njima u porodičnoj kući boravio i suprug Bane, koji je kao programer bio zaposlen u uglednoj zrenjaninskoj IT kompaniji.

ĐORĐEVIĆ: ĆERKA ZBRINUTA

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, nakon saznanja šta se dogodilo u Zrenjaninu, naglasio je da je dete na bezbednom i da je adekvatno zbrinuto. On je dodao i da porodica nije bila ranije na evidenciji Centra za socijalni rad, što naravno ne znači da devojčica neće biti adekvatno zbrinuta.

Poznanici porodice kažu da ništa, osim sitnijih psiholoških neuravnoteženosti, koje je Stanislava navodno imala nakon porođaja, i od kojih se privatno lečila, nije ukazivalo na to da će se u domu Milkovskih u naselju Bagljaš, dogoditi nešto tako strašno i to pred očima njihove petogodišnje ćerke.

– Nema šanse da se iz njihovog dvorišta, koje su sa ukusom i strpljenjem sređivali, nakon što su se pre godinu dana doselili i renovirali kuću, čuo neki povišen ton ili svađa. Često su bili na ulici, gde se njihova ćerkica igrala sa decom – kaže jedan od komšija iz ulice.

Uzaludni su ostali svi naši pokušaji da od oca ubijenog Branislava, koji je poznat u Zrenjaninu po tome što je vešt u pravljenju ukrasnih predmeta od slame i pruća, čujemo bilo kakvu reč. Nema tišina, baš kao i Ulici heroja Pinkija, u kojoj se ubistvo dogodilo, obavila je dom pokojnog Baneta, koji je bio omiljen među kolegama, uvek vedar i dobro raspoložen. U programerskoj kompaniji, za njega imaju samo reči hvale, a kako kažu, nikada niko nije čuo nijednu reč o eventualnim porodičnim i problemima.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije