in

Stefanović uoči početka školske godine posetio porodicu policajca koji je otac PETORO DECE

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović posetio je danas, uoči početka školske godine, porodicu pripadnika MUP-a Miroslava Drmanića, koji je otac petoro dece.

Nebojša Stefanović

– Policijski poziv je izuzetno težak. Policajci, štiteći bezbednost građana Srbije i služeći svojoj zemlji, često ne znaju ni za slobodan dan, vikende, praznike. Zato sam uvek ponosan na njih što uspevaju da održe balans između ovog posla, koji zahteva puno odricanja, i privatnog života. Miroslav je jedan od primera dobrog policajca i oca čak petoro sjajne dece – rekao je Stefanović.

Stefanović u poseti pripadniku MUP-a

Stefanović u poseti pripadniku MUP-a

Miroslav Drmanić inače je pripadnik Jedinice za obezbeđenje i u Ministarstvu radi već 18 godina. On i supruga Maja roditelji su Strahinje (18), Jovane (16), Sare (13), Velibora (9) i jednogodišnje Milice, kojima je ministar ovom prilikom uručio prigodne poklone.

Nebojša Stefanović u poseti porodici pripadnika MUP-a

Nebojša Stefanović u poseti porodici pripadnika MUP-a

– Često kažem da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova funkcionišu kao jedna velika porodica i baš zato je važno da vodimo računa, pored ulaganja u bolje uslove njihovog rada i bolji materijalni položaj, i o njihovim porodicama – rekao je Stefanović u razgovoru sa Drmanićima.