in

Supruzi Šona Konerija preti zatvor?! Posle smrti glumca isplivali šokantni detalji! (FOTO)

Šon Koneri preminuo je pre nekoliko dana u snu, a njegov pepeo biće prosut u njegovoj omiljenoj državi Škotskoj i na Bahamima, gde je poslednji dugi niz godina živeo i umro, prenosi “Magazin Novosti”.

Njegova udovica Mišelin Rokenbru je izjavila da je to bila poslednja želja legendarnog Džejms Bonda, a ona planira da mu tu želju i ispuni.,

– Čim to bude moguće zbog pandemije, namera am je da odemo sa pepelom u Škotsku i a organizujemo komemoraciju za sve one koji žele da se oproste ood njega. Trenutno ne možemo biti sigurni kada će to biti – rekla je supruga Šon Konerija za strane medije.

Ipak, smrt slavnog glumca nije bacila u senku prevaru njegove suppruge, koja je optužena da je umešana u poresku prevaru vrednu 21 milion funti, oko prodaje kuće u Marbeli.

Glumčevi advokati i gradonačelnik Marbela završili su u zatvoru, a sudija misli da bi se trebalo suditi i Šonovoj supruzi, kao i da joj preti zatvorska kazna, ali i novčana ukoliko bude proglašena krivom za poresku prevaru. Ona je ove optužbe nazvala glupostima.