in

TARA SE POKAJALA! „Žao mi je što sam gađala Miću! Izvinila sam mu se”

TARA SE POKAJALA! „Žao mi je što sam gađala Miću! Izvinila sam mu se”

Tara Simov se pokajala što je napala Lepog Miću u emisiji Narod pita i gađala ga stolicom! Kako nam je objasnila, volela bi da mu se izvini i da izgladi s njim sve nesporazume!

-Sa Mićom nisam nešto bila bliska u rijalitiju, ali smo se dogovorili da odemo na ručak zajedno. Prvi put sam ga srela u emisiji od kada smo izašli! Prvo je pozdravljao mog dečka, a onda je počeo da me napada, da me psuje i vređa moju podršku. Tada mi je pala klapna i uradila sam šta sam uradila. Šta je tu je… Nije bilo za živi program, ali nisam mogla da mu prećutim.

-Ma haos je bio i nakon emisije! Na kraju sam ušla u taksi i otišla, nisam više imala snage da se borim sa njim. Kada sam prespavala noć, pozvala sam ga da mu se izvinim, ipak je on stariji čovek. I on se meni izvinio – kaže Tara i objašnjava da joj je krivo što je povela dečka na snimanje spota za svoju novu pesmu budući da su ga slikali paparaci, a on to nikako ne voli!

Dečko nije iz te priče, trpi jak pritisak, mnogo nam je teško. Nije javna ličnost, velika mi je podrška, ali je bilo bolje za našu vezu da je ostao u senci. Krivo mu je što želim ponovo da uđem u rijaliti, ali rekao je da će mi dati podršku. Za mesec dana putujemo u Španiju gde ćemo da učvrstimo našu vezu – priča nam Tara i objašnjava da sa Lunom i dalje nije u kontaktu.

Sa Markom sam se dopisivala, prenela sam mu pozdrave od jednog našeg zajedničkog druga, on je uzvratio i to je to. Sa Lunom nemam kontakt, što me baš čudi sa njene strane, branila sam je uvek. Ne mogu samo ja nju da jurim i da joj se javljam!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR