in

Tara Simov otkrila: „Luni smeta što sam dobra sa njenom majkom i Gastozom!“

Tara Simov otkrila: „Luni smeta što sam dobra sa njenom majkom i Gastozom!“

Luna Đogani je u više navrata istakla da je Gastoz nimalo više ne dotiče, međutim, izgleda da to ipak nije tačno!

Čim je saznala da se njena rijaliti cimerka Tara Simov prvo videla s njim nakon što se vratila u Beograd iz Makedonije, otpratila ju je sa Instagrama! Tara je pritom svesna da je ostala bez Lune jer je dobra sa Gastozom i Anabelom, ali kako sama kaže, to je nimalo ne dotiče!

Nisam sa Gastozom htela da pričam na temu Lune, ali sam sama došla do zaključka da me je upravo Luna odjednom otpratila jer pretpostavljam da joj je zasmetalo to što sam u drugarskim odnosima sa njim, zbog cele one priče iz Zadruge. Sa druge strane, ja sam i dalje ostala dobra sa Anabelom, i to baš dobra. Ja stvarno nemam loše mišljenje ni o kome i smatrala sam da smo drugarice, ali dobro. Ako smatra da zbog toga treba da me otprati sa svih društvenih mreža, OK  – istakla je za naš magazin bivša zadrugarka.

Čula sam se sa Anabelom pre par dana, ali pravo da vam kažem, nismo pričale o Luni, ma nismo je ni pomenule. To je njihova intima, porodični odnosi…. Ne volim da guram nos gde mu nije mesto. A koliko sam primetila, ni Anabela više ne želi da je stavlja u usta–  kaže Tara koja se vratila u Beograd da bi snimila spot za novu pesmu.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR