in

Telefon za najveće fanove Galaxy serije

Telefon Samsung Galaxy S20 FE je za sve one koji traže vrhunski procesor, premijum kameru i moderan dizajn u jednom uređaju. I sve to uz povoljnu cenu. Pametan telefon za pametne ljude, ukratko, to je S20FE.

Sve napredne funkcije popularne Samsung Galaxy serije možete naći u ovom modelu koji zvanično nosi naziv „Fan Edition“ jer je korejska kompanija odlučila da u njega spakuje sve ono što Samsung fanovi najviše i vole i cene kod njihovih uređaja. Otuda na jednom mestu super smooth scrolling displej kao kod S20 telefona, kamera koja radi uz pomoć veštačke inteligencije, napredni čipset, hiper-brza konekcija, baterija koja može da traje celog dana, kao i premijum dizajn.

Upravo je izgled Galaxy S20 FE prva stvar koju ćete uočiti – dolazi u čak šest živopisnih boja koje daju mogućnost korisniku da se i definitivno izdvoji iz gomile. Telefon ima 6,5-inčni Infinity-O Super AMOLED displej i osvežavanje slike od 120 Hz, tako da je kvalitet reprodukcije onoga što strimujete, fotografija, pa i klasičnih veb stranica izuzetan. Na displeju je u sredini smeštena i prednja kamera od 32MP sa tetra-binning tehnologijom koja pravi jasne, precizne i detaljne selfi fotografije.

Foto: Aleksandar Slavković / Ustupljene fotografije

Slike koje pravi glavna kamera su u rangu ostalih Samsung telefona – živih boja, bez ikakvih šumova, sa preciznom reprodukcijom, uz vrlo brzi fokus ali i odlični zum. Naime, sistem glavne kamere ima tri sočiva, glavno i ultraširokougano od po 12MP i telefoto sočivo sa 8MP uz dodatak 3x optičkog zuma. Sve prati i 30x Space Zoom, a noćni mod je pojačan veštačkom inteligencijom za obrađivanje slika i stabilizuje kadar tokom snimanja.

S20 FE je opremljen procesorom koji radi besprekorno, dozvoljavajući da se brzo surfuje, prelazi sa aplikacije na aplikaciju, snima i emituju video zapisi u 4K rezoluciji, igraju i zahtevnije video igre… I na kraju, tu je i baterija kapaciteta 4.500 mAh koja je dovoljna za više od celodnevnog korišćenja, a zahvaljujući brzom punjenju, za manje od pola sata na punjaču, možete telefon dopuniti za neometano korišćenje više od pola dana.

Uz svaku kupovinu Galaxy S20 FE telefona, u periodu od 22. oktobra do 22. novembra, korisnici na poklon dobijaju Galaxy Watch 46mm pametni sat.