in

“Teška srca doneli smo odluku”

Najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest objavila je da će se popularni šou “U korak sa Kardašijanovima” ugasiti posle 14 godina emitovanja.

Foto: Profimedia / RAS Srbija

BIZARNO O novom potezu Kim Kardašijan pričaju SVI

Naime, Kim je to objavila na svom Tviteru navodeći da će se poslednja, 21 sezona popularnog rijalitija emitovati od januara 2021. godine, prenosi BBC.

“Teška srca doneli smo ovu odluku da se oprostimo od publike. Hvala publici i poslovnim partnerima. Zahvalna sam svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu ovih 14 neverovatnih godina. Šou nas je učinio onakvima kakvi smo danas”, napisla je ona.

Podsetimo, ovaj planetarno popularni rijaliti šou je počeo da se prikazuje 2006. godine sa tada malo poznatim sestrama, od kojih je najpoznatija bila upravo Kim Kardašijan, poznata po pojavljivanju u emisiji Paris Hilton.

U seriji je ipak najpoznatiji bio Brus Džener, očuh Kardašijanovih, koji je tokom serije promenio pol i postao Kejtlin Džener.

Uprkos brojnim kritikama šou je imao ogromnu popularnost i dobio je nekoliko nagrada na E kanalu na kome se i prikazivao.

VIDEO: Kardašijan-Džener na Instagramu