in

“Tražim samo IMUĆNOG partnera, dosta sam ja davala” (VIDEO)

Pevačica Mina Kostić otkriva da tačno zna šta želi od muškarca i smatra da njena jača polovina pored ostalih kvaliteta mora dobro da zarađuje, što je po njenom mišljenju možda i primarno.

– Partnera nemam, svoje srce sam dala Gospodu i biće onako kako on hoće. Ukoliko taj muškarac naiđe daću mu šansu, samo ne bih na sva zvona pričala o tome, to se onda izjalovi. Znam šta hoću, i te kako sam naučila. Znam da neću nekoga ko nije odgovoran, ko ne voli porodicu, ko ne zarađuje i nije imućan. Laž je da ne treba biti sa nekim ko ima novca.

Dakle, partner mora biti imućan?

– Treba da je imućan, da zarađuje i privređuje. Neću ništa njegovo uzeti, ali prosto, ja sam umorna od svega više. Od davanja, ne samo finansija nego i ljubavi.

Da li si i dalje u kontaktu sa bivšim suprugom Igorom?

– Naravno, mi ćemo ceo život biti u kontaktu i vezani, imamo dete. Ćerka je upravo kod njega sa svojom kucom Klarom, koja nam je novi član porodice.

Rekla si da si često u molitvi, posvećena bogu i pravoslavlju?

– Naravno da jesam. Ne čitam molitve samo kad mi je teško, evo i dok sa vama sedim ja se molim. Gledam da ta molitva teče i izlazi iz mene, da je uvek u mojim mislima. Zahvalna sam Bogu što sam pronašla pravi put. Sad sam jako zainteresovana da sam zdušno i svim srcem uz pravoslavlje i da krenem putem boga. Jako se lepo osećam.

Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Mina Kostić

Kažeš da si pronašla pravi put, šta se to promenilo u tvom životu?

– Mnogo se toga promenilo. Nervirala sam se zbog nebitnih ljudi i situacija, nepravde i svega toga, a shvatila sam da je to bila velika škola i lekcija, to je sve bog dozvolio ne bih li ja postala ono što jesam.

U lekcije spada i neki loš izbor partnera?

– Ne mislim samo na loše veze nego na sve što sam prošla i stekla ovo životno iskustvo.

Primećuje li Igor tu promenu u tvom životu, ulazak u veru?

– I pre sam ja verovala, samo ne na ovaj način. Nisam imala priliku da vidim od mojih roditelja. Opet, mora neko da te uputi da bi ti to prihvatio ili odbacio. Meni se jednostavno nešto desilo i sve prevazilazim baš onako, ma ništa mi nije teško. Jednostavno ne brinem ni zbog čega.

Kaješ li se zbog prošlosti, da li bi nešto promenila?

– Ne. Mislim da je sve moralo tako da bude i da se desi. Ne žalim, srećna sam i svima sam oprostila. Za sve njih se molim. Volim ljude i molim se da svi krenemo putem Gospoda, biće nam bolje.

Mina Kostić

Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Mina Kostić

Kažu da je estrada puna bluda i nemorala, da li si svedočila tome?

– Nisam razmišljala o tome. Prosto radim svoj posao zato što ga volim i bog mi je dao taj dar. Ne ulazim u to ko šta radi, svako može kako mu odgovara.

Kolege se žale na finansijsku situaciju, a ti ipak ne.

– Nemam tu šta da se žalim, tako je kako je. Znam da me bog neće ostaviti da budem gladna i žedna, šta mi više treba?