in

“Treba da te je sramota”, šok potez DUA LIPE: Od Srba traži da plate karte za njen koncert (FOTO)

Poznata britanska pevačica poreklom iz Prištine, Dua Lipa (25), šokirala je prethodnih meseci region promovisanjem Velike Albanije, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Crnoj Gori, kao i tvrdnjama da “Kosovo nikad neće biti Srbija”, dok je sada sve iznenadila novim potezom o kom se priča.

Dua planira da krajem meseca održi onlajn koncert koji će naplaćivati, a sinoć je pozvala i sve one koji žive u Srbiji da plate kartu ne bi li je gledali i slušali. Navela je niz zemalja koje bi volela da uključi u ovo, te se među njima našla i naša, prenosi “Telegraf”.

– Karte za koncert su sada dostupne i za ove teritorije! Mađarska, Češka, Grčka, Hrvatska, Slovenija, Kosovo, Albanija, Severna Makedonija, Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovačka i Bugarska! Naručite svoju! – navela je na društvenim mrežama, dok se komentari samo nižu.

Mnogi nekadašnji fanovi britanske pevačice, koji su u nju razočarani otkako je rekla da “Kosovo nikad neće biti Srbija” poručili su joj da treba da je bude sramota što od Srba traži da daju novac za njen koncert.