in

“UGASIO SE JEDAN LEPI OSMEH” Spasioci potreseni nakon izvlačenja automobila i tragično stradale devojke iz Neretve (VIDEO)

Brojni Konjičani, uz ronioce Federalne uprave civilne zaštite danas su bili uključeni u akciju izvlačenja automobila iz reke Neretve u kojem se nalazilo telo A.Đ. (28) koja je stradala u saobraćajnoj nesreći, koja se desila u mestu Spiljani kod Konjica.

Ona je automobilom sletela sa mosta u reku.

Nakon što su ronioci locirali, a potom uz pomoć krana izvukli vozilo, telo nastradale devojke su iz automobila izvadili članovi SRK „Neretva“ Danko Dangubić i Eldin Gakić.

Za Dangubića, današnji dan je bio veoma težak, jer kako je rekao za Avaz, ugasio se jedan mladi život, najlepši osmeh u Konjicu.

– Desila se, nažalost, velika tragedija i odmah jutros smo izašli na teren zajedno sa roniocima Federalne uprave civilne zaštite. Svi su se uključili u akciju izvlačenja vozila, i nakon što su ronioci izvukli automobil, mi smo pristupili telu i izvadili ga na čamac. S velikom tugom pričam o današnjem događaju, jer se ugasio jedan lepi osmeh – rekao je Dangubić.