in

USLOV: ZNANJE SRPSKOG! Traže se glumci iz Srbije za novi Netfliksov film sa Adamom Sendlerom i Bobijem Marjanovićem! (FOTO+VIDEO)

Za uloge u novom Netfilksovom filmu sa Adamom Sendlerom i Bobanom Marjanovićem na društvenoj mreži Linkedin pojavio se oglas u kom se traže tri osobe koje tečno govore srpski jezik.

Film se, kako se navodi u oglasu, snima u Filadelfiji i Adam Sendler glumi košarkaškog skauta u potrazi za sportistom u Srbiji.

Igrača bi, kako se navodi, trebalo da igra srpska NBA zvezda Boban Marjanović, a traže se glumci koji tečno govore srpski jezik, za uloge njegove supruge, sina i radnika obezbeđenja.

U oglasu se navodi i da se za ulogu Bobijeve supruge traži glumica starosti od 40 do 45 godina, a za ulogu radnika obezbeđenja glumac starosti od 30 do 50 godina, viši od 180 cm, dok je za ulogu sina potreban tinejdžer uzrasta od 15 do 19 godina.

Kompanija Netfliks ranije je saopštila da će Sendler u filmu “Hustle” Džeremaje Zagara, igrati košarkaškog skauta koji nepravedno dobija otkaz nakon što otkrije talentovanog igrača u inostranstvu. Skaut odlučuje da dovede igrača u Ameriku kako bi dokazao da obojica imaju ono što je potrebno za uspeh u NBA ligi.

Zanimljivo je i da je koproducent filma kompanija “SpringHill Entertainment” jednog od najboljih košarkaša na svetu Lebrona Džejmsa.