in

UŽAS U SOPOTU Poginula skokom kroz prozor, pala na dve žene, jednoj POPUCALA REBRA

Ljiljana I. (72) iz Sopota, skočila je jutros kroz prozor stana, sa osam metara visine, i pala na dve žene koje su se slučajno našle ispod njenog prozora, saznaje Kurir.

Ljiljana je ostala na mestu mrtva, dok su prolaznici L. E. (82) pukla rebra, a druga je doživela stres. Izvor Kurira kaže da se drama dogodila jutros oko devet sati u centru Sopota.

Popela se na stolicu

Ljiljani je bio brat u poseti, ali je otišao u prodavnicu, a ona je ostala sa ženom koja je čuva. Rekla je ženi da ide da oriba kupatilo, a kad je ona to učinila, stavila je stolicu do prozora, popela se i skočila – kaže izvor.

U tom trenutku, na trotoaru ispod prozora, Valentina je nameštala cveće dok je L. E. (82) zastala da ga pogleda.

Cane, suprug lakše povređene Valentine, kaže da se njihov kafić nalazi u prizemlju zgrade.

– Valentina je stajala i čačkala cveće, a jedna baka je prolazila tuda. Odjednom je žena pala između njih dve i zakačila ih. Mojoj ženi nije ništa fizički, ali se jako potresla. Skočio joj je pritisak. Lekari su joj ukazali pomoć i ona je sada kod kuće – kaže uznemireni Cane.

On je dodao da je baka, koja je stajala sa njegovom ženom, teže povređena.

– Čuo sam da je njoj povređena kičma i da je prebačena u bolnicu – dodao je.

Cane kaže da je Ljiljana imala ženu koja se starala o njoj, pošto joj sin živi u inostranstvu.

– Iskoristila je dok je bila sama, zaletela se kroz prozor i skočila. Nije gledala da li ima nekoga na ulici i eto šta se desilo. Mnogo mi je žao, poznavali smo je, ali očigledno nije mogla više – priča sagovornik i dodaje:

– Došli su tu i njen brat i bratanica, a obavešten je i sin, koji živi i radi u inostranstvu. On je divan čovek i vrhunski lekar, poštovan je jako u našem mestu.

Komšije kažu da je Ljiljana bila prelepa žena, ali da je u poslednje vreme bila bolešljiva.

– Priča se da je i ranije pokušavala da naudi sebi skokom u bunar. Tada su uspeli da je spasu, ali, nažalost, izgleda da je bila rešena u svojoj nameri – kažu komšije i dodaju da je žena koja ju je čuvala van sebe.

– Sve vreme plače, krivi sebe što ju je ostavila samu – kaže komšinica.

Dr Jakovljević Mogla je da ubije prolaznice

Doktor Moma Jakovljević, koji je i sudski veštak, objašnjava za Kurir da je žena koja je skočila kroz prozor i pala na prolaznice mogla i da ih ubije.

– Pad s te visine mogao je da ubije ženu, zbog mase i ubrzanja. Da ju je udarila u nogu, verovatno bi je polomila. U sudskoj medicini to se zove tupa sila u naletu i može se uporediti sa udarcem automobila – objašnjava doktor.