in

Vidi se svaki mišić, ali je se ljudi plaše!

Žan Klod van Dam bio je jedan od najpopularnijih akcionih glumaca devedesetih godina, a iako će za dva dana napuniti 60. godina glumac i dalje može da se pohvali neverovatnom formom.

Međutim, da iver ne pada daleko od klade vidi se već na njegovoj deci. Na njegovim setovima odrasli su njegova ćerka Bridžit i sin Kristofer, a lepotica Bri danas ponosno korača očevim stopama.

Bjanka Bri, prvi put se pojavila u javnosti sa ocem i bratom na premijeri filma pre nekoliko godina. Danas ima 29 godina i definitivno je odlučila da iskorači iz anonimnosti.

Foto: Profimedia

Žan Klod Van Dam

Kako joj je otac Van Dam, a majka čuvena Gledis Portugis, bivša fitnes instruktorka i bodibilderka i Bjanka je takođe veoma rano zavolela sport i danas izgleda sjajno.

Ipak, mediji pišu da je se muškarci plaše, što zbog slavnog tate, što zbog jakog tela.

Bjanka je imala nekoliko epizodnih uloga u očevim filmovima, ali i učestvovala u produkciji.

– Ko kaže da u današnje vreme nije moguće biti u sjajnoj kondiciji? Svojim primerom hoću da pokažem mladim devojkama da je mnogo važnije biti jaka žena u dobroj formi nego slaba mršavica. Takođe verujem da je ovo važno i za samopouzdanje, pogotovo kod devojaka koje ga tek grade – ističe Bjanka.

Žan Klod Van Dam sa ćerkom

Foto: Profimedia

Žan Klod Van Dam sa ćerkom

Žan Klod takođe ima i sina Kristofera, koji se takođe bavi borilačkim veštinama, ali i glumom.