in

VIKALA JE: “NEMA VIŠE MOG BOBANA” Komšije bračnog para koji je nastradao u požaru u Inđiji o tragediji – prethodio joj niz čudnih događaja

Komšije ovog bračnog para rekle su da se miris dima oseća duž cele ulice u kojoj se požar dogodio.

Kako su komšije jutros, čitav niz neobjašnjivih događaja prethodio je ovoj tragediji.

Naime, u ponedeljak je Božidar oskudno odeven izašao na ulicu i stigao skoro do centra Inđije. Navodno mu je bilo loše, te je tražio medicinsku pomoć.

– Policija ga je u jednom trenutku srela, a zatim vratila kući, nakon čega su pozvali Hitnu pomoć. Njegova žena je pre toga na sav glas vikala: “Nema više mog Bobana, otišao je”. Niko ne zna šta se njemu dogodilo pa je takav išao ulicom, a kasnije odbio pomoć lekara – rekla je jedna od komšinica.

Ivana D., kako su komšije ispričale, bila je slabovida, a Božidar ju je svakoga dana vozio na posao i čekao da završi.

– Oni se nisu mnogo družili sa okolinom, radili su sve po principu kuća-posao, pored njih u drugoj kući živi njegov rođeni brat, kao i brat od tetke – ispričao je jedan od komšija.

Komšije se pitaju kako je moguće da njegov rođeni brat, koga deli samo jedan zid od kuće u kojoj se dogodio požar, nije osetio ili video dim i da li bi na taj način tragedija mogla da bude sprečena na vreme.

– Inače je Božidar u sudskom sporu oko kuće sa rođenim bratom, oni se sude već nekoliko godina unazad, a ne znam kako žive ovako – dodao je jedan od komšija.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije