in

Vodolije imaju opravdanje za sve, dok Rakovi donose bitne odluke

Vodolije imaju opravdanje za sve, dok Rakovi donose bitne odluke

Ovan
Danas osećate neverovatan pritisak koji može da vas odvede na dva puta, Na jednom ćete usporioti i shvatiti koji su to  prioriteti, dok na drugom možete postati žrtva sopstvenog preterivanja u radu i dokazivanju.

Bik
Okrenite se praktičnim stvarima i ne očekujet odmah rezultate. Ukoliko imate neke moralne dileme, ne skrivajte ih več ih podelite sa nekim ko je u sličnoj situaciji kao što ste i vi.

Blizanci
Pritisak zbog novca i finansija danas dostiže vrhunac. Napravite bolji plan koji će biti funkcionalniji.

Rak
Osećate se umorno i razdražljivo, dok znate da danas donosite bitne odluke. Moraćete da prelomite u vezi sa poslom i emotivnim statusom.

Lav
Umor zbog posla i umor zbog partneskih odnosa vas danas čine lošim društvom danas. Ne mroate ništa odlučivati na brzinu.

Devica
Mnogo zvocate, ali pošto svi znaju da je to dobronamerno niko se ne buni preterano. Mogući su prblemi s decom ili nekim mlađim saradnicima.

Vaga
Pokušavate da održite balans i stabilnost diplomatijom, što vam danas neće poći za rukom. kakav god nastup bude imao partner, nemojte sebe pretvarati u žrtvu.

Škorpija
Vidite i soećate prepreke koje se pojavljuju na radnom mestu, ali vi ne planirate da popustite. Izdržljivost i upornost će vam se isplatiti.

Strelac
Očekujete dosta od ovog perioda i sada pošto ne ide baš kako ste planirali počinjete ozbiljno da sumnajte u sebe. Ne odzvolite da izgubite poverenje u sopstvene sposobnosti.

Jarac
Usponi i padovi su sastavni deo vaše svakodnevnice, međutim kada idete u negativne misli, obavezno naglasit sebi da to nije realno. Racionalni strahovi vas upsoravaju.

Vodolija
Zaglavljenost u društvenom životu pravdate jurnjavom za poslom, dok život promiče pored vas. Pogubili ste neke konatkte, sada je vreme da ih vratite. 

Ribe
Ukoliko se suočavate sa kritikom sopstvenom ili tuđom, samo se prisetite koliko ste toga uradili ili postigli u proteklom periodu. Perfekcionizan nije vaša potreba, ali svakako morate da poradite na detaljima.