in

VOLEO JE OD SREDNJE ŠKOLE, I TO JE KRIO Nikola Jokić je Nataliju upoznao u kafiću i varnice su sevnule, danas su se venčali, a na početku velike ljubavi bio je PROBLEM

Proslavljeni košarkaš Nikola Jokić, koji već godinama živi u Americi od 2013. godine je u vezi sa Natalijom Maćešić koja mu je danas postala supruga.

Foto: Natalija Maćešić / Instagram

Natalija Maćešić

Nikola je oduvek izbegavao da deli detalje iz privatnog života, a u jednom od retkih intervjua na tu temu, košarkaš je ispričao kako su se upoznali, i to dok su oboje još bili srednjoškolci.

– Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije – ispričao je pre tri godine Nikola za magazin “Gloria”.

Kako je naveo, Natalija najpre nije pokazivala nikakvu rekaciju kada joj je priznao da mu se sviđa.

– Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – otkrio je Jokić.

Saša Đorđević - Nikola Jokić

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Saša Đorđević – Nikola Jokić

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

– Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu.

Natalija Maćešić

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Natalija Maćešić

Nikola i Natalija su danas u brak stupili u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, kako prenose “Novosti”, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obrad crkvenog venčanja trajao.