in

“VOLIM GA KAO SVOG DEDU IZ SLOVENIJE” Ljupka šokira nakon zabrane prilaska generalu, spominje i NJEGOVU ŽENU

Pevačica Ljupka Stević napravila je pometnju kada je javno objavila sve o vezi sa bivšim policijskim generalom Dragišom Simićem, nakon što je demolirala dva automobila koja su u njegovom posedu.

Foto: screenshot

Simić

Otkrila je i detalje njihove svađe, a nije tajna i da ga je tom prilikom udarila, zbog čega je dobila zabranu prilaska Simiću, a oduzeto joj je i oružje koje je poseduje.

Ona je navodno planirala da zapali kuću koja je u Simićevom posedu, a koja se nalazi na Avali.

– Kada je Ljupka čula da Dragiša zove devojke na Avalu, odlepila je. Odmah je isplanirala da mu spali kuću u kojoj orgija i baci stajsko đubrivo u bazen. Dok ga je udarila, a zatim i lupala automobile, sve vreme je imala u glavi tu ideju. Međutim, policija je brzo stigla na lice mesta i privedena je – priča za “Informer” pevačicina prijateljica.

Ljupka Stević

Foto: instagram/ljupkastevic / Instagram

Ljupka Stević

Prema njenim rečima, pevačica je narednog dana ponavljala da će mu zapaliti kuću.

– Kad je došla kući i stanice, rekla mi je da će mu uništiti j******k. Vikala je da će da ode na benzinsku pumnu i kupi benzin, zatim da se odveze do kuće i zapali je. Urlala je: “Bacila sam deset godina na njega. Lagao me je da će se razvesti. Sve ću da mu naplatim. Jedva sam je smirila. Potom je malo i majka razgovarala sa njom, pa je spustila loptu – kaže sagovornica.

Simić

Foto: screenshot

Simić

Ljupka tvrdi da to ne bi uradila.

– Nisam ja piromanka. Nikada nikome u životu ne bih naudila. Javno je tražio oproštaj od žene i dece. Evo, ja mu želim da mu bude oprošteno – priča Stevićeva za pomenuti medij, a na pitanje da li će se pomiriti sa njim, Ljupka je odgovorila:

– Volim ga kao i svog dedu koji živi u Sloveniji i ne viđam ga stalno. J****a samu mu kevu jer je to zaslužio.

Ljupka Stević

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Ljupka Stević

VIDEO Ljupka Stević povređena nakon što je razlupala automobile