in

ZADOBILI TEŠKE TELESNE POVREDE Vređao radnice u trgovini i apoteci, pa NAPAO POLICAJCE ŠRAFCIGEROM I SPREJOM

Osoba iz Sarajeva čiji su inicijali M.Č. uhapšena je zbog napada na policajce u Istočnom Sarajevu koji su pokušali da uspostave javni red i mir nakon prijave da je u jednoj trgovini i apoteci verbalno napala zaposlene.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da se napad dogodio juče oko 18.20 časova, a ova osoba je istog dana uhapšena, prenosi Srpskainfo.

– Postupajući po prijavi, a prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, M.Č. je, uz upotrebu šrafcigera i spreja za trenutno onesposobljavanje, fizički napao policijske službenike koji su zadobili telesne povrede – navodi se u saopštenju.

Iz policije su pojasnili da je ova osoba prethodno u jednoj trgovačkoj radnji, a zatim u apoteci u Spasovdanskoj ulici narušilo javni red i mir tako što je verbalno napalo radnice trgovačke radnje i apoteke.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kriminalističke obrade, tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj o počinjenom krivičnom delu napad na službenu osobu u vršenju službene radnje.