in

ZAKUCALI SE U KAMION PRI BRZINI 110 KM/H? Kolega kamiondžije u kog su trudnica i njen kolega udarili otkrio JEZIVE DETALJE NESREĆE

“Kolega je u trenutku udesa bio u kabini i čekao majstora zbog gume. Pre toga je regularno stao u zaustavnu traku i stavio trougao na propisanoj razdaljini. Kada se vratio i seo u kamion, začuo je jak i tup udarac. Pogledao je u retrovizor i video kako se auto podvukao pod prikolicu”.

Ovim rečima, jučerašnju saobraćajnu nesreću kod Dobanovačke petke u kojoj su poginuli trudnica Smiljana Trivić (35) iz Sremske Mitrovice i njen kolega Predrag Gemović (41), dok su Alen L. i Kristijan S. povređeni, kada se automobil zakucao u parkirani kamion, prepričava kolega kamiondžije.

Foto: Drustvene mreze

Žrtve stravične nesreće

Nastradala žena i trojica muškaraca bili su u automobilu “pežo”, koji je otpozadi udario u kamion u zaustavnoj traci u smeru ka Beogradu.

– Pretpostavljam da je brzina jedan od uzroka tragedije, jer je na cajgeru auta ostala blokirana kazaljka na 110 kilometara na čas. Čuo sam da su oni navodno išli na lekarski pregled, koji je poginula imala zakazan u Beogradu, ali ne mogu da tvrdim – rekao je kolega kamiondžije za “Kurir”, dodajući da je on u šoku.

Stradale kolege su iz Sremske Mitrovice juče ujutro su službeno išli za Beograd.

– Kristijan, koji je vozio auto, ima svoju firmu koja se bavi proizvodnjom stakla, a Predrag je radio za firmu iz Surčina koja se bavi istim poslom. Smiljana i Alen L. navodno su bili zaposleni kod Kristijana i poslovno su krenuli u Predragovu firmu i povezli su ga do posla – kaže izvor i dodaje da ne sme ni da pomisli kako je Smiljaninoj porodici.

– Nije poginula samo ona, i dete je s njom otišlo zauvek. Umesto da se raduju prinovi, zavijeni su u crno – kaže poznanik.

Nesreća Dobanovačka petlja

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Nesreća Dobanovačka petlja

“Srce mi je slomljeno”

Predrag Gemović bio je oženjen i otac dvoje dece, a juče su se od njega na društvenim mrežama opraštali brojni prijatelji, ističući da su u šoku zbog njegove iznenadne i tragične smrti.

“Druže i prijatelju, neka ti je večna slava i počivaj u miru. Srce mi je slomljeno”, samo je jedna od brojnih oproštajnih poruka na Fejsbuku.