in

Zarobila srce najpoželjnijeg muškarca, izgledom oborila s nogu i već je uspela da ŠOKIRA JAVNOST

Nova devojka miljenika žena Breda Pita, manekenka Nikol Poturalski ne prestaje da privlači pažnju medija, kako svojim izgledom, tako i životnim pričom.

Nikol je, naime, u rodnoj Njemačkoj ostvarila zavidnu karijeru, a ova 27-godišnja lepotica je postala jedna od najpopularnijih žena na svetu u roku od samo jednoga dana nakon što je viđena u društvu Breda Pita.

56-godišnji glumac nedavno je fotografisan kako sleće privatnim helikopterom na jug Francuske i to u društvu Nikol, te od tada kolaju priče o njihovoj romansi.

Ipak, iako izgledaju kao idealan par, činjenica da je lepa Nikol je i dalje u braku sa izvesnim Rolandom Marijemu, sa kojim ima sina Emila i da su se Bred i ona upoznali u restoranu njenog muža šokirala je svet.

– Bred Pit je Nikol upoznao prošle godine u restoranu “Borchardt” koji je u vlasništvu njenog supruga Rolanda. Glumac u taj restoran dolazi već godinama, a Rolanda već odavno poznaje. Nikol mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su krenule iskre među njima – navela je prijateljica manekenke za “Dejli Mejl”.

Iako je u centru medijske pažnje trenutno zbog veze sa holivudskim zavodnikom, Nikol se može pohvaliti i te kako uspešnom karijerom. Manekenstvom je počela da se bavi sa 10 godina i govori pet stranih jezika, a impresivnu lepezu stranih jezika javnost povezuje sa njenom karijerom modela, s obzirom na to da je nosila revije svuda po svetu. Rođena je u gradiću Bergkamen i ima poljske korene.

Sa 13 godina želela je da postane morski biolog, ali ju je u Diznilendu primetio lovac na modele i njeni roditelji su joj dozvolili da uđe u manekenske vode, od kada se ona posvetila karijeri i niže samo uspehe.

VIDEO: Bred Pit i Dženifer Aniston na SAG nagradama