in

“ŽENA MI JE LAGANA, ALI MAJKA I OSTALE ŽENE U KUĆI…” Veljko Ražnatović nikad iskreniji, o njegovim rečima će svi brujati

Mladi bokser Veljko Ražnatović otkrio je da mu teško pada što se zbog korone ne održavaju bokserski mečevi i priznao da mu je žena Bogdana najveća podrška.

Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija

Veljko i Bogdana Ražnatović

– Bio bih presrećan kada bi dozvolili da se odigra državno prvenstvo. Moja žena je lagana, ali majka i ostale žene u kući… Žena me prati na mečeve – rekao je Ražnatović.

Veljko je inače kao mali voleo da peva zajedno sa svojom sestrom Anastasijom, ali nikada nije pomišljao da pođe maminim stopama jer smatra da u boksu može mnogo više da pruži.

– I dan danas volim da pevam, volim da se uhvatim mikrofona da pevam kad popijem jednom u godinu dana. Ali nikada nisam imao aspiracije da pravim karijeru od toga, smatram da mogu mnogo više da napravim od ovoga. Ne bih bio srećan i ispunjen, da ne radim ono što radim. Trenirao sam fudbal 7 godina, pa sam počeo drugačije da razmišljam od saigrača, nisam hteo više da budem u društvu za koje smatram da nije moje – istakao je Ražnatović. Na samom kraju razgovora Veljko je pričao i o svom sinu Željku i svakodnevnoj radosti koju mu on donosi.

– Glavni razlog sreće mi je u životu i svaki dan imam čast da budem otac jednog deteta – rekao je Veljko u emisiji “Whatzuuuup” .

Pojavio se snimak Veljka Ražnatovića o kom svi pričaju, nije onakav kakvog ga znamo. O čemu se radi pogledajte OVDE.

VIDEO: Veljko Ražnatović sa sinom otišao za Kipar