in

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU Ubica je proveo noć na društvenim mrežama, izašao na ulicu i izbo PRVOG PROLAZNIKA, danas mu se nastavlja suđenje

Suđenje Neđeljku Đuroviću (31) povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu.

Na današnjem suđenju trebalo bi da se pregledaju snimci bezbednosnih kamera.

Foto: Drustvene mreze

Neđeljko Đurović

Đurović je u februaru na početku suđenja negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru nasmrt izbo nožem Mileusnića.

Početkom jula na suđenju, veštak koji je veštačio DNK tragove na nožu kojim je usmrćen Mileusnić, prema pisanju beogradskih medija, izneo je mišljenje da je na dršci noža pronađen DNK trag optuženog Đurovića, dok je na sečivu pronađen trag Mileusnićeve krvi.

Ubistvo Mileusnića

Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija

Ubistvo Mileusnića

Đurović je uhapšen brzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan.

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.