in

Američki prorok Denion Brinkli video je ovu budućnost sveta tokom tri kliničke smrti

Zna se da se većina predviđanja ovog proroka ostvaruje sa neverovatnom tačnošću. Ni čuvena Vanga nema tako neverovatne rezultate! Od 117 predviđanja Amerikanca Deniona Brinklija-a, 94 su se obistinila!

Dar ovog čoveka, da vidi budućnost, razvio se nakon što ga je pogodio grom, kada je nekim čudom preživeo. Njegov mozak počeo je da radi drugačije, zajedno sa ovim fiziološkim promenama, on je dobio, kako sada navode, supersilu – počeo je da vidi budućnost kao da je već u sadašnjosti.

Institut za ljudski mozak Ruske akademije nauka tvrdi da takve sposobnosti nisu retkost i oštećeni mozak, umesto da bude onesposobljen, počinje da se bori za život i dostiže viši nivo performansi.

Mistici su izneli svoju teoriju: prema njihovom mišljenju, više sile su izabrale Deniona Brinklija da pomogne u promeni sveta na bolje. Bilo kako bilo, Brinklijeva predviđanja danas slušaju milioni Amerikanaca i nije suvišno upoznati se sa njegovim proročanstvima.

Brinkli je bio uspešan čovek, bio je na visokoj poziciji u vladi i dobro je zarađivao. Prihod mu je rastao iz dana u dan. Ali, 17. septembra 1975., sve se dramatično promenilo.

Denion (25) je bio kod kuće i razgovarao telefonom sa svojim prijateljem. Napolju je besnela oluja. U nekom trenutku, grom ga je pogodio. Kako se kasnije prisećao, njegova duša se odvojila od tela i odozgo videla šta se dešava. Nije bio uplašen, samo mu je bilo čudno.

Denion je video levak u koji je bio usisan, muzika je dopirala iz njegovih dubina: „Shvatio sam da je to „onostrano“, a takođe sam video svoj život spolja.

Video sam da nisam na svom mestu, u svom telu, već u telima drugih ljudi, na kojima su se ogledala sva moja dela. Kajao sam se zbog mnogih svojih postupaka. Hteo sam da to popravim.“

Tada je ugledao duhove pored sebe i začuo glas: “Postoje ljudi na Zemlji koji se ne plaše, jer su sami sišli i stvaraju budućnost. Veoma je teško za sve vas, vezani ste.”

Prirodno, nije razumeo šta to znači, ali je strastveno želeo da se vrati na zemlju, u svoje telo. Kasnije se prisetio da je bio u kristalnom gradu okružen sa 13 viših bića koja su personifikovala različite aspekte života: ljubav, veru, predanost … Jedno od stvorenja je reklo: „Pazite na Sovjetski Savez!”

Kada se čovek probudio, saznao je da je bio u kliničkoj smrti 28 minuta, a zatim nije mogao da se kreće još 7 dana. Lekari nisu ni pomišljali da će moći da se vrati normalnom životu.

Kasnije je rekao: “Video sam mrtve i one koji nikada nisu bili na zemlji. Vreme je prolazilo drugačije. Postojalo je, ali stopilo se u jedno – sadašnjost, prošlost i budućnost. Video sam sve odjednom.

Video sam raspad Sovjetskog Saveza , Video sam Černobilj i još mnogo toga. Černobilj je ličio na komad drveta na kome je napisana reč „pelin”. Tada nisam znao da Černobilj znači pelin.

Video sam šta će se desiti na Bliskom istoku: u Siriji i u Turskoj.“ Davne 1994. godine Denion je opisao sve svoje vizije u knjizi „Spašen svetlošću“ („Saved by the Light”) i u drugim knjigama.

Posle nemilog događaja, Denion je doživeo još dve kliničke smrti, od kojih se jedna dogodila tokom operacije srca. Denion kaže da sada živi u dva sveta istovremeno – ovde i tamo, i uverava da pored našeg sveta postoji nevidljivi svet koji je usko povezan sa njima.

Brinkli tvrdi da su naučnici već stvorili uređaj koji omogućava da komunicirate sa svetom preminulih predaka i sagledate svoju prošlost i budućnost. Nećemo više morati da tugujemo za mrtvima, moći ćemo da komuniciramo sa njima u bilo kom trenutku. 

Neka od njegovih predviđanja za blisku budućnost jesu sledeća: Kompjuteri će biti ugrađeni u ljude i biće dokazano postojanje vanzemaljaca.

Webtribune.rs