in

Baterija od 5.000 mAh i Android operativni sistem za novi Honor telefon

Dočekali smo još jednu online premijeru. Ovog puta u pitanju je Honor koji je predstavio svoj novi telefon Honor 9A.

Opremljen baterijom kapaciteta čak 5000 mAh, Honor 9A predstavlja moćan uređaj koji korisnicima obezbeđuje i do 33 sata 4G poziva, 35 sati video reprodukcije, kao i do 37 sati korišćenja radija na samo jednom punjenju, za superiorno multimedijalno iskustvo.

Kada je u pitanju pravljenje fotografija, Honor 9A poseduje sistem sa tri sočiva, koji se sastoji od glavnog senzora rezolucije 13MP, ultra-širokog senzora rezolucije 5MP, kao i senzora za detektovanje dubine rezolucije 2MP. Korisnicima je takođe omogućeno da uživaju i prirodnijem i lepšem izgledu panoramskih fotografija uz ultra-široku kameru koja pokriva ugao od čak 120 stepni.

Prednja strana pokrivena je krakterističnim FullView ekranom dijagonale 6,3 inča, sa selfi kamerom rezolucije 8MP koja je u stanju da napravi odlične fotografije, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Tu je memorija od 3GB RAM i skladišni prostor kapaciteta 64GB koji se može proširiti i do 512GB, pomoću microSD kartice.

Honor 9A pokreće Android 10 operativni sistem a opremljen je sa Huawei App Gallery prodavnicom aplikacija koji prati Magic UI 3.1 korisnički interfejs.

Honor 9A (3GB + 64GB) biće dostupan u Srbiji krajem jula po ceni od 16.000 dinara.