in

BOBAN JE ČIST SPEKTAKL! Šakil O’Nil: RECI SRBIJI da te volim! Bobi: Jao, prvi put sam ovde, a ove slušalice… NE MOGU DA STANU na moju glavu, ako ih polomim

Ovo je, između ostalog, upitao slavni Šakil O’Nil glumačku zvezdu u usponu, inače poznatog srpskog košarkaša – Bobana Marjanovića.

Bobi je, u noći između srede i četvrtka, doprineo pobedi Dalasa nad Klipersima i izjednačenja u plej-of seriji (1:1) sa 13 poena i sedam skokova za manje od deset minuta na parketu, što niko pre njega nije uspeo da uradi!

Foto: John G. Mabanglo / EPA;
Boban Marjanović

Posle meča sve sa Bobanom bilo je spektakl.

Naime, srpski centar bio je gost emisije “Inside The NBA” koju vode legendarni košarkaši, između ostalih i Šakil O’Nil, a pet minuta razgovora bilo je dovoljno da se svi dobro provedu.

Šek je veliki obožavalac Bobana Marjanovića, za koga i kažu da je “najbolji tip u NBA”, što mu je potvrdio i igrač Klipersa Markus Moris tokom meča, pa je tako u prenosu utakmice konstantno govorio “You Rang?”.

U pitanju je aluzija na Lurča iz “Porodice Adams”, a očekivano to nije naljutilo srpskog košarkaša. Naprotiv!

I sam je imao debi na filmu (Džon VIk), a na pitanje da li bi mogao da istuče Kijanua Rivsa u privatnom životu…

– Da, prebio bih Kijanua Rivsa, verujte mi, samo je drugačije bilo tamo – rekao je Bobi i priča je nastavljena:

– Hvala što predstavljaš nas krupne momke. Reci prijateljima, drugarima i čitavoj zemlji da te volim i poštujem! – kazao je O’Nil i upitao da li je istina da su Bobijevi roditelji isto visoki.

– Da, tačno je, samo moram da kažem da sam prvi put u ovoj emisiji i da sam jako nervozan. Ove slušalice su male, ne mogu da stanu na moje uši i glavu, ako ih polomim kupiću vam nove, obećavam vam – dodao je Marjanović uz zarazni osmeh.

Na komplimente da je dobro odigrao i da se dobro slaže sa Lukom Dončićem rekao je da mu za večeras “duguje piće ili večeru”, a posebno mu se dopao ovaj Šekov komentar:

– Po mom iskustvu svi kojima se prezime završava na “ić” su strašni šuteri! Jesi li i ti?

– Imao sam dosta trenera i od svakog sam nešto naučio i nadam se da znam da šutiram. Radim na tome, to je proces… – poručio je Marjanović i rekao da je postepeno napredovao u karijeri i da uživa trenutno u svakom trenutku.

Pogledajte celu emisiju:

VIDEO Dončić peva narodnjake u svlačionici Dalasa