in

BRUSHALTERI VISE, SVUDA FOTKE NA KOJIMA JE GOLIŠAVA U ovom stanu je srpska voditeljka godinama bila podstanar, a onda ga je KUPILA

Voditeljka “Pinka” Aleksandra Ivanović poznata je po specifičnom stilu oblačenja, a ništa manje ekstravagantan nije ni njen dom.

Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija
Aleksandra Ivanović

Aleksandra je rodom iz Bačke Palanke, a odatle se preselila u Novi Sad, gde je i završila srednju školu.

Zatim se preselila u Beograd gde je dugo živela kao podstanar, a onda sebi kupila stan.

Dom Aleksandre Ivanović Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija
Dom Aleksandre Ivanović

– U početku sam živela kao podstanar. Ni sama ne znam koliko sam se puta selila. Najlepše mi je bilo na Novom Beogradu, gde sam iznajmila garsonjeru od divnih ljudi. Nakon pet godina otišla sam od njih, preselila se u ovaj stan, takođe kao podstanar, i na kraju ga kupila – rekla je Aleksandra svojevremeno za “Puls”.

Aleksandra Ivanović - dom Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija
Aleksandra Ivanović – dom

Stilski nameštaj i fotografije na kojima je delimično obnažena krase ovaj dom, ali za oko najviše pada kupatilo koje je puno brushaltera.

Aleksandra Ivanović - dom Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija
Aleksandra Ivanović – dom

– S jedne strane sam izuzetno konzervativna, dok s druge nisam, što se može videti i po mojim fotografijama, načinu odevanja i slobodnim stavovima. Ne mislim da žena koja istakne grudi i nosi izazovne stvari automatski mora da bude deklarisana kao jeftina, vulgarna i slobodna. Nisam mogla da verujem da su iskoristili moje privatne fotografije s mora. U početku sam se nervirala, ali sam shvatila da za to nemam razloga – ispričala je tada voditeljka.

VIDEO: Dom Aleksandre Ivanović