in

ČITAJTE NOVI “BLIC” ODMAH! Osam ključnih pitanja pred početak školske godine! Roditelje pored zdravlja brinu i ocenjivanje i boravak

Novo izdanje “Blica” donosi osam ključnih pitanja pred početak školske godine. Roditelje pored zdravlja brinu i ocenjivanje i boravak. Najviše roditelja želi da zna da li će, ako bukne epidemija, u svakom trenutku moći da povuku odluku o tome da im dete sluša nastavu u školi. Pored toga, brine ih i kako će biti organizovani ocenjivanje i boravak mlađe dece u školama posle nastave.

U najnovijem “Blicu” pročitajte i šta o koroni misli direktor ORL klinike KCA-a, doktor Nenad Arsović. On smatra da korona trajno oštećuje sluh, a privremeno miris i ukus.

Pročitajte sve o epilogu incidenta na Novom Beogradu u kome je učestvovao lider LDP-a, Čeda Jovanović.

Da li ste spremni za novi toplotni talas? Meteorolozi za vikend najavljuju čak 37 stepeni!

Čitaoci iz Srbije i inostranstva imaju posebnu pogodnost da neograničeno čitaju najnovija štampanja izdanja dnevnog lista „Blic“, ali i magazina „Blic žena“ onlajn, u udobnosti svoje fotelje.

Opcija „Štampana izdanja“ na sajtu Blic.rs, nastala je u skladu sa ritmom i potrebama naših čitalaca u inostranstvu i Srbiji i omogućava vam da iz udobonosti fotelje bezbedno pratite najnovije vesti, analize, savete, intervjue.

Foto: RAS Srbija
blic žena 22.08. naslovna

Posle ove subote, žene u Srbiji izgledaće lepše i mlađe jer novi broj „Blic žene“ donosi ekskluzivni recept za kolagen supu. Probajte je i vi.

Nastavljamo sa akcijom „Najlepše razglednice iz Srbije“ u kojoj čitaoci šalju svoje fotografije sa letovanja. Slike su nestvarno lepe, a odziv fantastičan.

„Blic žena“ sprema vredne nagrade za autore najlepših fotografija.

U novom broju „Blic žene“ bavimo se i fenomenom mladi i infarkt, otkrivamo zašto ih sve češće pogađa.

U delu tiraža dve hit knjige – Meri Balog „Dogovor“ i Žil Vern „Lov na meteore“.

Pretplatom na štampana izdanja naše medijske kuće dobijate pristup arhivi do sada objavljenih izdanja, mogućnost otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku, ekskluzivitet i bezbedno praćenje najnovijih vesti.

Čitajte “Blic” i “Blic ženu”!