in

Crnogorac koji je uhapšen u Španiji zbog pokušaja ubistva je RADIO KAO OBEZBEĐENJE ŠKALJARCIMA (VIDEO)

Jedan od članova škaljarskog kalan, Ljubomir Krivokapić (28), uhapšen je pre tri dana u Barseloni zbog pokušaja ubistva, a španska policija objavila je snimak njegovog hapšenja.

– Uhapšeni je bio telohranitelj vođe škaljarskog klana i osumnjičen je da je u Crnoj Gori pucao na muškarca i potom pobegao – objavila je španska policija na zvaničnom Tviter nalogu.

Kako se može videti na snimku koji je objavljen na Tviteru, dvojica policajaca iz automobila izvode muškarca koji preko lica ima zaštitnu masku, a ruke su mu lisicama vezane na leđima.

Neposredno pre hapšenja Krivokapića, španska policija došla je do informacija da se osumnjičeni krije u hotelu koristeći lažni identitet.

On se tereti da je zajedno sa Balšom Malovićem – koji je u bekstvu, pucao na Miloša Radonjića, člana kavačkog klana, 31.maja 2016. godine. Malović, je bio saučesnik u napadu na Radonjića.

Foto: Facebook/Ljubo Krivokapic / screenshot
Ljubomir Krivokapić

Podsetimo, Krivokuća, takođe važi za člana organizovane kriminalne grupe, a protiv njega će se od strane Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, voditi krivični postupak, zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava.