in

Da li ste primetili da SRĐE JANKOVIĆA NEMA VEĆ MESEC DANA? Javnost zabrinuta, a najpoznatiji imunolog za “Blic” otkriva razlog “POVLAČENJA”

Najpoznatiji imunolog i jedan od omiljenih članova Kriznog štaba prethodnih meseci svakako je Srđa Janković. Međutim, iako smo navikli da ga stalno viđamo po različitim emisijama i konferencijama za medije, poznatog lekara iz Tiršove nema nedeljama i svi su se sada već ozbiljno zabrinuli.

Doktor Janković je od marta meseca na prvoj liniji fronta i svi ga znamo kao nepokolebljivog u svojim stavovima, pa je tako kao primer drugima odlučio da u svakom gostovanju nosi masku. Zato su se svi začudili što ga izvesno vreme nema na televizijskim ekranima.

Njegovo poslednje pojavljivanje bilo je pre tačno mesec dana na jednoj konferenciji za medije u Palati Srbija. Našoj javnosti malo treba da se krene sa spekulacijama i kovanjem zavera o lošim odnosima sa nekim od kolega. Ipak, istina je krajnje jednostavna.

Da ne bismo mnogo lutali oko toga šta se dogodilo sa poznatim imunologom, mi smo ga kontaktirali sa pitanjem šta se dogodilo? I gde je nestao!

– Postoji razlog što me nema. Na godišnjem sam odmoru – kazao je za “Blic” kratko doktor Janković.

Dakle, iako nama deluje potpuno nevereovatno i lekari imaju pravo na godišnji odmor, a naročito oni koji su u iscrpljujućoj brobi sa novim opasnim virusom već mesecima.