in

(FOTO) ĐANI SE PONOSI KORONA ŽURKOM Evo šta je objavio pevač nakon što su inspektori prekinuli njegov nastup

Akcijom inspektora sinoć je u jednom klubu u Lukavcu prekinut koncert srpskog pevača Radiše Trajkovića Đanija zbog kršenja epidemioloških mera koje su predviđene za suzbijanje širenja korona virusa.

Foto: Instagram / screenshot

Đani

Klubu, u kojem je zatečeno oko 500 osoba, zabranjen je rad, prenosi portal Klix. Nakon nastupa pevač se pohvalio kako se tražila karta više.

Naime, neko od njegovih fanova na Instagramu je postavio kako je ispred noćnog kluba ogroman red za Đanijev nastup, a on je to ponosno podelio na svom profilu. Uz to je, mladić koji je očigledno njegov fan, napisao “a familijo” i tagovao pevača.

Podsetimo, ovim povodom se za “Blic” oglasila pevačeva supruga Slađana.

Slađa, Đanijeva supruga

Foto: M. Ilić / RAS Srbija

Slađa, Đanijeva supruga

– Nemam pojma, otišao je sa bine i prekinuo koncert. Nisam tri reči prozborila sa njim, umoran je i nervozan. Spava ceo dan. Čovek je otišao kao svi drugi da radi, sigurno postoji razlog zbog čega je ispao problem. Krivica je u nekom drugom ko je to sve organizovao. Mi znamo da nismo krivi, Đani je na bini bio samo sa klavijaturistom i imali su razmak. Klavijaturista i dečko koji ga vozi, to je to od ljudi koji idu sa Đanijem. Otkad je ovo sve krenulo on tako radi – rekla je Slađana za “Blic”.

VIDEO: Korona žurka: Đani peva u diskoteci