in

“Frustirana si, samo se slikaš ispred skupih hotela” ŽESTOKI NAPAD NA ŽENU POZNATOG SPORTISTE, a onda je usledio neočekivan odgovor

Suprugu bivšeg boksera Stjepana Božića, Petru, napali su na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografije sa porodičnog letovanja.

– Zaista ne znam zašto te lažu. Možda imaš drag karakter kad te se upoznaju, pa si simpatična, ali ovako si debelo ispod proseka. Toliko si isfrustrirana i ljuta jer ti je neko rekao da se slikaš ispred skupih hotela, a zapravo samo prođeš ispred njih. Pa ako to nisu kompleksi onda ne znam što je. Taguj se tamo gde si stvarno ako ti se toliko sviđa i čini te srećnom u tvom bajkovitom životu. Čemu sram pa 90% naše nacije nikada nije ušlo u hotel ili skupi restoran. Nije to beda, nismo svi bogati, lepi i pametni – stoji u poruci pokraj fotografije.

Petra je na ove prozivke odgovorila: “Svatko u drugom vidi ono što nosi u sebi. Puno ljubavi šaljem”.

Podsetimo, Petra se nedavno našla takođe na meti kritika.

– Preloše je to potucanje po tuđim starim kućama za bivšeg šampiona. Zar ti ne može priuštiti barem srednje kvalitetan odmor u bar malo pristojnijim uslovima? Tako si ‘letovala’ po oronulim kućama i kad si bila sama. Još ovako uz tvoj outfit i rupčage u kojima ‘odsedate’. I to radiš i od jadne dece. Glumiš sreću izvrsno, pitanje je samo kakvo je stanje u tvojoj glavi kad ostaneš sama sa sobom? U kojem stupnju jada se nalaziš? Pozdrav od ekipe iz Zagreba koja vam se svaki dan smeje – napisala je jedna pratiteljka.

Supruga poznatog sportiste nije ostala nema na komentar, pa je usledio i njen odgovor.

– Draga Ivana, nije bitno gde si, nego s kim si… Meni je uz mog čoveka i našu decu život bajka. Žao mi je što je tebi očito loše kad imaš potrebu s lažnog profila komentarisati ženu bivšeg šampiona… Ozdravi mi brzo – napisala joj je Petra, a zatim je obrisala komentar.

Petra i Stjepan, inače, upoznali su se na Fejsbuku, a nakon kratkog dopisivanja planula je ljubav koju su osam meseci nakon upoznavanja krunisali brakom. Imaju jedno zajedničko dete, a Stjepan iz prethodnog braka ima troje, dok Petra ima jedno.

VIDEO: Žena fudbalera pimpuje loptu