in

NAVIJAČI ATALANTE PREDSEDNIKU Za nas je sezona završena, nema smisla da igramo

Bergamo je najugorženiji grad u doba pandemije koronavirusa. Ovaj opaki virus odneo je mnoge živote, zarazio gotovo čitav grad. Navijačima Atalante, kluba koji potiče iz ovog mesta u Lombardiji zato nije do fudbala. Oni su poručili čelnicima kluba da odustanu od svih takmičenja! I od Serije A i od Lige šampiona.


PRVENSTVO BURUNDIJA: Kvota u MaxBetu na trijumf Musongatija protiv Rukinza je 1.85. Meč je zakazan za peta u 12:30.


Oni su uputili otvoreno pismo predsedniku kluba, Antoniju Perkasiju.

U ovom tragičnom trenutku za naš grad, koji je najviše pogođen koronavirusom nema mesta za fudbal. Naš stav je da je za Atalantu prvenstvo završeno. Mislimo da naš klub treba da bude primer svima u ovom ratu, bez obzira na to šta će fudbalski i politički lideri da odluče. Zamislite samo koliko je navijača Atalante dobilo ovaj prokleti virus. Učestvivanje našeg tima bi značilo nemar prema svima koji su dali život za Bergamo. Za povratak Atalante ima vremena, jednog ćemo dana osvojiti “Skudeto”, ali sada nema nikakvog smisla da igramo – piše u samopštenju navijača kluba iz Bergama.

Sećanja radi, smatra se da je meč Atalanta – Valensija na San Siru bio “biološka bomba” i da je tom prilikom zaražen veći deo od 40.000 ljudi koji su se našli na tribinama.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments