in

SEĆATE LI SE NJEGA? Nekada igrao u Realu, sada je u holandskom trećeligašu

Ova priča mogla bi da se podvede pod redovnu rubriku MAXBETSPORTA “Gde su, šta rade”. Problem je, međutim, što se ovog čoveka malo ko i seća. A, da je obećavao, i te kako jeste. Uostalom, igrao je i za Real Madrid!

Na meču prvenstva Nikaragve Real Madriz – Jalapa, naša kladionica nudfi kvotu 4.33 za igru 1-1.

Njegovo ime je Rojston Drente. Sada ima tek 32 godine, ali mu je karijera odavno na nizbrdici. Posle Reala, igrao je za Alaniju, Šefild Vensdej, Reding, Kajzeri, Spartu iz Roterdama, a sada je dogurao do holanskog trećeligaškog kluba Kozaken bojs.

Počeo je u čuvenoj Fejenordovoj školi fudbala. Prerano, posle samo jedne prave sezone odigrane u timu iz njegovog rodnog Roterdama i posle osvajanja evropske titule za mlade sa Holandijom, leta 2007. Real ga je kupio za 14 miliona evra. Uspeo je brzo da dođe u sukob sa navijačima, pa su usledile pozajmice Erkulesu i Evertonu.

Šta sada radi Rojston Drente? Glumac je! Pojavljuje se u setiji Mokro mafija, vrlo popularnoj u Holandiji. Time se pohvalio i na društvenim mrežama.

 

Što se fudbalske karijere tiče, neka ostane zapisano da je za veliki Real Madrid odigrao 65 utakmica, postigao četiri gola i upisao isto toliko asistencija. Nekad bilo…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments