in

SVI NEGATIVNI Fudbaleri Slavije nastavljaju sa treninzima

Fudbalerima Slavije iz Praga dozvoljeno je da nastave treninge uoči prvenstva, posle negativnih testova na koronavirus, saopštio je zvaničnik šampiona Češke.


ČEŠKA: Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Slavije na gostovanju Mladoj Boleslav je 1.55. Utakmica je na programu u utorak od 20 časova.


Fudbaleri Slavije i članovi stručnog štaba testirani su negativno na koronavirus i nastaviće treninge uz odobrenje zdravstvenih vlasti – rekao je zvaničnik češkog šampiona Jaroslav Tvrdik.

Cela ekipa Slavije prethodno je stavljena u izolaciju pošto je jedan fudbaler u utorak bio pozitivan na testiranju.cTakmičenje u češkoj ligi prekinuto je pre više od dva meseca zbog pandemije i planirano je da se nastavi u subotu, odloženim mečom Teplice – Liberec.

Fudbalska liga Češke saopštila je početkom nedelje da je testirala 1.442 igrača iz prve dve lige, a da su dvojica bili pozitivni na novi virus, jedan iz Slavije, a drugi iz ekipe Mlada Boleslav.

Fudbaleri Slavije će u ponedeljak ponovo biti testirani. Slavija je prva na tabeli, a u utorak će igrati protiv Mlade Boleslav.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0