in

I dalje bez epiloga slučaja UBISTVA PEVAČICE koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost: Odloženo suđenje Marjanoviću

Suđenje Zoranu Marjanoviću pred Višim sudom u Beogradu, za ubistvo supruge Jelene, odloženo je danas pošto je Marjanović bolestan.

Na sudu su se pojavili njegovi advokati koji su neposredno pred početak priložili dokumentaciju otorinolaringologa, nakon čega je suđenje odloženo za 12. i 13. novembar.

Pored veštaka koji je trebalo da odgovara na pitanja vezano za veštačenje mobilnog telefona i baznih stanica, koji je takođe veštačio snimke sa kamera, pred sudom će se u novom terminu pojaviti stručni saradnik odbrane.

Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Zoran Marjanović

Podsećanja radi, Zoran Marjanović je na početku suđenja u novembru prošle godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, pevačicu narodne muzike.

Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Jelena Marjanović

Foto: M. Ilić / RAS Srbija

Jelena Marjanović

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po od ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.