in

“I O PRVE DVE TRUDNOĆE SU ĆUTALI” Ana i Švajni ne kriju sreću u jeku priča da stiže NOVI ČLAN PORODICE

Nakon objavljivanja paparaco fotografija sa plaže, na kojima se vidi stomačić bivše teniserke, spekulacije da Švajnštajgerovi čekaju prinovu sve su glasnije.

Foto: Profimedia

Ana Ivanović

Nekadašnja teniserka i nemački fudbaler iskoristili su poslednje lepe i sunčane dane u septembru za boravak na plaži i igru u moru sa mezimcima Lukom i Leonom. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger odmaraju se u poznatom španskom letovalištu Palma de Majorki, gde je naša teniserka tokom igračke karijere kupila vilu od 4,5 miliona evra koju je nedavno renovirala. Odmah nakon što su paparaco fotografije osvanule širom sveta, fanovi su počeli da spekulišu kako je Ivanovićeva u blagoslovenom stanju.

Bivši dečko Ane Ivanović se oženio, a provokativne slike njegove supruge uzburkale su javnost – sve o tome pronaći ćete OVDE.

Bastijan Švajnštajger

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Bastijan Švajnštajger

– Fotografija na kojoj je Ana iz profila, i na kojoj joj se poznaje donji stomak, podgrajala je glasine da stiže treći član. Iako to može biti od hrane, u komentarima se mogu naći razne teorije o proširenju porodice lepe teniserke i fudbalera. „Oni su i o prve dve trudnoće dugo ćutali“, samo je jedna od opaski koje se mogu pročitati na raznim britanskim i američkim portalima – kaže naš izvor, u prilog čemu govore i fotografije koje su napravljene na plaži u blizine vile u kojoj su proveli čitavo leto.

Ana Ivanović

Foto: Profimedia

Ana Ivanović

Poznato je da Ana vodi aktivan život i brine o zdravoj ishrani pa je i ovoga puta u kupaćem kostimu pokazala vitku figuru, međutim, stranim medijima je za oko zapao teniserkin stomačić pa su počeli da spekulišu da li je u drugom stanju.

– Dok je Luka već samostalan i uglavnom se igrao u pesku i plićaku, Ana se trudila da animira malenog Leona tako što mu je pokazivala kako da sagradi kulu u pesku pomoću kofice i lopatice. U međuvremenu Bastijan je uživao u brčkanju sa Lukom, dok je kasnije i sam uneo Leona u vodu pa su se svi zajedno zabavljali u vodi – opisuje naš izvor ono što se svakodnevno može zapaziti na plaži ispod vile Ivanovićeve.

Ana Ivanović

Foto: Instagram Ana Ivanović / screenshot

Ana Ivanović

Ona je nedavno istakla da voli da uživa u Španiji, ali da je Beograd uvek vuče sebi.

– Nomadski život uđe u krv i koliko god da prija imati dom i neku svoju oazu mira, opet je prisutna želja za putovanjima. Proveli smo tri divne godine u Čikagu, deca su tamo rođena i stekli smo veliki broj prijatelja. Ali kao porodica stalno smo u pokretu. Deca se navikavaju od malih nogu na konstantne promene mesta boravka i okruženja – rekla je nekadašnja teniserka za „Story“ i dodala:

– Moj rodni Beograd uvek je na mapi naših putovanja. Poslednji put smo bili tu za naš Božić ove godine i to sve četvoro. Leon je imao nepuna četiri meseca i to je za njega bio prvi dolazak, a što se Luke tiče, on je bio nekoliko puta u Beogradu i prepoznaje mnoge stvari. Nadam se da ćemo uskoro imati priliku da ponovo putujemo. Brat mi mnogo nedostaje. Svakodnevno se čujemo i to umnogome olakšava situaciju. Naravno, u kontaktu smo i s prijateljima iz Srbije i SAD. Svako na svoj način doživljava izolaciju.

Ana Ivanović na jahti

Foto: Profimedia

Ana Ivanović na jahti

VIDEO Ana Ivanović kuva