in

I ON JE POZNATA LIČNOST, BIO JE ČLAN POPULARNE MUZIČKE GRUPE! Ovo je MUŽ Gorice Popović sa kojim se retko pojavljuje u javnosti

Čuvena glumica Gorica Popović decenijama je jedna od omiljenih na našoj sceni, a zanimljivo je to što se ne zna mnogo o njenom privatnom životu, te ni to da joj je suprug uspešan saksofonista.

Naime, reč je o Nenadu Petroviću, inače poznatom saksofonisti, džez muzičaru, kompozitoru i članu grupe “Zabranjeno pušenje”, sada već “No Smoking Orchestra”.

Ovaj skladan par koji se retko pojavljuje na gradskim dešavanjima nedavno je proslavio 28 godina braka na Srebrnom jezeru, gde imaju porodičnu kuću.

– Mi uživamo u tome što je to tako. Hvala bogu, sarađivali smo zajedno na nekim projektima. On mi je često pomagao kad mi je trebalo nešto u vezi s muzikom. Ja sam pevala songove za „Peline đakonije”, a on ih je zapisivao i pravio aranžmane. Onda sam ja učestovala na koncertima „No smoking orkestra”, radili smo i operu „Dom za vešanje” s Emirom Kusturicom. Nema potrebu da se zajednički nešto muvamo. On to prosto ne voli. Dosta je skroman čovek. To nam nije neophodno. Mislim da je dovoljno to što radimo i da se znatiželja publike na tome zaustavi.

VIDEO: Gorica Popović – Najviše volim sarme