in

ISPALIO NEKOLIKO HITACA, PA GA UDARAO U GLAVU DO SMRTI Bračni par NEGIRAO umešanost u ubistvo vlasnika menjačnice u Zemunu

Optuženi za ubistvo Dragana Pantelića, prilikom pljačke njegove menjačnice “Maps” u Zemunu u decembru prošle godine, bračni par Branislav i Georgina Muratagić negirali su u Višem sudu izvršenje krivičnog dela.

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Ubijeni Dragan Pantelić

Branislav je rekao da nije izvršio to krivično delo, a da je Georgina izjavila da nije kriva, da nema nikakve veze sa tim što se desilo i da tad uopšte nije bila kod menjačnice, pišu “Novosti”.

Ona je na početak suđenja došla od kuće, jer je posle četiri meseca u pritvoru puštena da se brani sa slobode, dok je Branislav Muratagić doveden iz pritvora. Inače na pripremnom ročištu dogovoreni su tehnički detalji, šta će se sve izvoditi kao dokazi tokom suđenja.

Pantelić je ubijen u kozmetičkom salonu

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Pantelić je ubijen u kozmetičkom salonu

Na suđenje su došli i oštećeni supruga i brat ubijenog Pantelića. Supruga je bila u crnini, vidno potresena i brisla je suze sa lica, da se ne vidi da plače. Bilo joj je teško, pa nije želela da priča za medije.

Ubica ga pratio

Podsetimo, Pantelić je ubijen 17. decembra minule godine, a potom opljačkan. Zločin se dogodio u Ulici 22. oktobar u broju 28, gde su smešteni menjačnica i kozmetički salon.

– Ubica je čekao momenat dok je Dragan izlazio iz svog lokala i ušao u salon. Neko je, očigledno, duže vreme pratio kuda se on kreće, izlazi, kao i njegove navike – rekao je ranije za “Blic” izvor blizak istrazi.

Pantelić je iza sebe ostavio troje maloletne dece.