in

Ko je Stefan Švarc “prvosrbomrzitelj” kome je Dojče vele ustupio portal

O kome se radi?

Stefan Švarc, poslanik nemačkog parlamenta, predočio je, sredinom decembra 1992, “otkriće” o srpskim lekarima, “naslednicima Mengelea”, koji su muslimankama – trudnicama vadili fetuse i zamenjivali ih psećim.

Bosansko-muslimansku propagandu o masakriranju zatrudnelih muslimanki preuzela je, preko Švarca, ne samo inostrana štampa, već i jedan naučnik. Hans Peter Duer, profesor etnologije i istorije kulture na univerzitetu u Bremenu, u intervjuu “Špiglu”, 12.6.1993, (povodom izlaska njegove knjige “Opscenitet i nasilje”), govori o masovnom silovanju bosanskih muslimanki, “pri čemu su trudnicama vađeni fetusi i zakucavani na drveće”

Na red je došlo Kosovo. Rudolf Šarping, nemački ministar odbrane u vreme NATO napada na Jugoslaviju, našao je svoje varijante za fetuse: sada su ih Srbi vadili trudnim Albankama da bi ih grilirali i ponovo vraćali u materice žrtava. Prvu verziju izneo je na konferenciji za medije, 16.4.1999, drugu u intervjuu “Špiglu” 17.4. iste godine, da bi prvu “potvrdio” na predavanju na European Business School u Nemačkoj aprila 1999.

Dobra vest je da Švarc živ i nije više poslanik Budnestaga. Druga dobra vest je da države, njihovi pravni naslednici i građani, nadležnim sudovima u Nemačkoj mogu da se obrate u parničnom postupku protiv “političke gromade” ukoliko smatraju da im je naneo moralnu i drugu štetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije