in

MILJENIK “GROBARA” Vratiću se u Beograd!

Ostao je zauvek u srcima navijača Partizana. Bio je član sjajne generacije u kojoj su igrali Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Leo Vesterman, Davis Bertans… sa Dušanom Vujoševićem na klupi. Za bitku pod obručima bio je zadužen on – Žofri Lovernj.


Na prijateljskom meču Vitkovice – Banjik O, naša kladionica nudi kvotu 5.45 za igru ug 7+.


Nije tajna da je Francuz ostao oduševljen Beogradom i životom u Srbiji.

– Istanbul je jako lep grad za življenje, lako je i mojoj porodici da dođe da me poseti jer ima dosta letova dnevno, ima svega. Čikago i Denver su OK, ali Beograd je Beograd, volim ljude tamo i tamo se uvek osećam kao kod kuće.  Znaš kako, sad imam 28 godina, videćemo gde će me sve karijera odvesti, ali jedno je sigurno, kako sam napustio Partizan, jedna stvar je ostala, a to je da ću na kraju svoje karijere sigurno doći! I dalje je ta želja tu – rekao je Lovernj za portal Espreso.rs.

Francuski košarkaš je otkrio da je uz Vujoševića počeo da čita knjige.

 Da budem iskren, kada mi je Dule dao knjige, počeo sam polako da čitam, jer sam bio disleksično dete. Nije mi bilo lako u početku da čitam knjige, recimo pre dok sam bio mali slušao sam knjige, postojale su knjige u glasovnom formatu. Kao disleksično dete, nisam baš ni francuski savladao, pa me je bilo sramota toga, ali sam polako krenuo da čitam sa Duletom, trebalo mi je više vremena da pročitam nešto od ostalih, ali vremenom i vežbanjem, sve je postajalo bolje. Ovo je jako važna stvar u mom životu, jer me je naučila da istrajem i da nikad ne odustajem!

On je uporedio nekadašnjeg i sadašnjeg trenera, Željka Obradovića.

– Pa dosta su slični, mada i dosta različiti, nije mi lako da ti odgovorim na ovo pitanje, ali ono što je sigurno je da su najbolji treneri ikada, jedan zbog svih trofeja koje je osvojio, a drugi koji je sve svoje igrače izveo na pravi put. Obojica imaju jednu zajedničku stvar – ljubav prema ovom sportu ih je napravila najboljim– rekao je Žofri Lovernj.

Članak MILJENIK “GROBARA” Vratiću se u Beograd! se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0