in

Stanje među srpskim NBA igračima? Deprimirajuće!

Kao i svaka druga liga na svetu NBA je na udaru koronavirusa. Najjača košarkaška liga na svetu je suspendovana istog momenta kada se saznalo da je centar Jute Rudi Gober zaražen. Od tada nema utakmica, nema treninga, a svi košarkaši su mahom zatvoreni kod kuće. Među njima su i srpski internacionalci koji se nisu vratili za Beograd već su ostali u Sjedinjenim Američkim Državama.


Na meču prvenstva Nikaragve Juventus Managva – Fereti, naša kladionica nudi kvotu 3.95 za igru ug 4+.


Kako se drže Nikola Jokić, Boban Marjanović i Marko Gudruić otkrio je njigov menadžer Miodrag Ražnatović u intervjuu za Novosti (Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica imaju drugog menadžera).

Vrlo loša situacija. U kućama su, mogu da odu po osnovne potrepštine, ali kažu da ih nije lako ni nabaviti, da je dosta toga razgrabljeno. Drugačije je kada ste kod kuće, u svojoj zemlji. Ovako, bez društva, situacija je prilično deprimirajuća. Treniraju u kućnim uslovima. Trčanja nema, rade se vežbe snage sa tegovima, parterne gimnastike. U nešto boljoj situaciji su igrači koji imaju dvorište i žive u toplijim krajevima.

Otkrio je popularni menadžer kako Jokić pokušava da održi formu.

– U istoj meri u kojoj utiče na svakog drugog. Koliko znam, dopremio je neku kardio-spravu, bicikl ili traku, tako da daje sve od sebe da ostane u ritmu koji će mu olakšati povratak kad za to dođe vreme.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments