in

Šta jede ova ŽENA?! Ima 51 godinu i telo kao tinejdžerka, na glumici je sve prirodno, nije imala nijednu operaciju!

Video je snimljen 7. aprila i ujedno pokazuje koliko je sigurna u sebe i ima smisao za humor, Foto: Profimedia

Heder Grejem ima 51. godinu, a telo kao da je upola mlađa. To je dokazala novim videom u kojem ova prelepa glumica šeta dokom obučena samo u crni bikini.

Video je snimljen 7. aprila i ujedno pokazuje koliko je sigurna u sebe i ima smisao za humor. Na kraju snimka Heder stavlja ruke u kosu poput manekenki i influenserki.

Heder Grem
foto: Profimedia

Heder je označila dve drugarice i dodala #ladypower haštag.Heder je sliku potpisala:

Zahvalna sam mojim drugaricama koje su učinile da se osećam sigurno u sebe – piše u opisu slike.

Čim je objavila legendarni video fanovi su odmah počeli da komentarišu: “Uspela si”, “Lepa kao uvek”, “Ti si kao dobro vino”, “Izgedaš očaravajuće”..

Video ne bi bio toliko zanimljiv u poplavi golišavih slika, da nije očigledno da Heder nije imala nikakvu korekciju tela. Heder ima prirodne grudi i telo zategnuto zahvaljujući tome što je vodila računa o načinu života, a ne zato što je bila kod najboljih plastičnih hirurga.

Bonus video:

00:12

ŠIJAN I TRUDNA BOJANA ZAPLESALI U STRASTVENOM ZAGRLJAJU: Rodićka se topi dok je Mirko ljubi po vratu na 30. rođendanu SVOJE SESTRE

ŠIJAN I TRUDNA BOJANA ZAPLESALI U STRASTVENOM ZAGRLJAJU: Rodićka se topi dok je Mirko ljubi po vratu na 30. rođendanu SVOJE SESTRE

(Espreso/Novosti)

.