in

TREBAĆE NAM VIŠE OVAKVIH FILMOVA! Stiže romantična KOMEDIJA s dvoje OMILJENIH GLUMACA na PLANETI

Rediteljska palica poverena je Olu Parkeru, koji je prethodno napisao scenario za The Best Exotic Marigold Hotel, Foto: Profimedia

Dragi naši, imamo lepe vesti za sve ljubitelje glumačkog dua iz naslova… Naime, nakon uspešne saradnje na filmovima Oceanʼs Eleven i Money Monster, Kluni i Roberts ponovo snimaju zajedno, ovoga puta romantičnu komediju.

Ostvarenje nosi naziv Ticket to Paradise, što zvuči primamljivo, a okupljanje na setu predviđeno je u narednim mesecima. U nastavku otkrijte više detalja…

Rediteljska palica poverena je Olu Parkeru, koji je prethodno napisao scenario za The Best Exotic Marigold Hotel, ali i režirao mjuzikl Mamma Mia! Here We Go Again.

Džordž Kluni
foto: Profimedia

Film će nastati u produkciji kompanije Working Title Films, u sklopu nama poznatije Universal Pictures. Kada je reč o radnji, kolege i bliski prijatelji u privatnom životu tumače razvedeni par, koji putuje na Bali, kako bi sprečio ćerku da se uda. To je jedino što vam u ovom trenutku možemo otkriti, ali svakako ćemo pratiti sve aktuelnosti.

Džordž Kluni
foto: Profimedia

Ukoliko se osvrnemo na poslednje role naslovnih junaka, izdvajamo film The Midnight Sky, u kome je Kluni glumac, reditelj, i producent, dok je Roberts igrala u seriji Homecoming, a trenutno priprema novu, pod nazivom Gaslit. Nadamo se da će im novi zajednički projekat doneti puno uspeha kod gledalaca.

Bonus video:

(Espreso/ Harper’s BAZAAR España)