in

ČIM SE UDAJU ILI RODE DETE, ŽENE SE TOTALNO ZAPUSTE: Lepa MANEKENKA podigla PRAŠINU svojom IZJAVOM

Ona je napala žene koje, nakon što postanu majke, ne ulažu previše truda u svoj izgled, Foto: Printscreen/Youtube

Bivša manekenka Karla Beluči ponovo je u fokusu javnosti zbog kontroverzne izjave. Ona je napala žene koje, nakon što postanu majke, ne ulažu previše truda u svoj izgled.

Žene se previše opuštaju. Ne govorim to rado, ja sam žena, ali mnoge prestanu da brinu o svom izgledu čim rode ili se udaju”, izjavila je Beluči za Fabulous, prenosi Index.hr.

Nekad nisu bile takve, nekad su bile prelepe, ali čim se venčaju, sve se menja. Nisam ni ja savršena, ali brinem o sebi”, nastavila je.

Karla smatra da bi žene trebalo da teže tome da izgledaju zapanjujuće poput nekih slavnih mama kao što su Bijonse, Dženifer Lopet i Kim Kardašijan. Zato im savetuje da ulože trud da ne izgledaju kao “zombiji”.

Dovoljno je da obuku neki lep veš ili da utroše malo više vremena na sebe i svoj izgled nego na domaćinske poslove”, savetuje ona svim mamama.

Karla je, inače, majka troje dece, a podvrgnula se besplatnoj plastičnoj operaciji nosa, oko koje su se isprele kontroverze u britanskim tabloidima. Oni su je, naime, optužili da je lažirala depresiju i tako ostvarila pravo na taj zahvat na teret zdravstvenog osiguranja.

Na OnlyFans, stranici za odrasle, Karla Beluči ima veliki broj pratilaca.

Bonus video:

(Espreso/Index.hr)