in

Kome sledi tajni susret, a kome veza sa mlađom osobom?

Ne samo što će se zaljubiti, Foto: Profimedia

Ne samo što će se zaljubiti, već biti i spremni na neverovatno smele avanture…

Ovan

Ovan će imati lepe aspekte sa Marsom u narednom periodu tako da se mogu pokrenuti neke ljubavi iz prošlosti. Međutim, to nije sve! Prošlost se polako, ali sigurno vraća kako bi se zatvorilo poglavlje koje je ostalo otvoreno.

Lunacija u znaku Riba će pokrenuti neke tajne dogovore i maštanja iz prošlosti. Tajni susret je izvestan.Pokušajte da malo primirite vašu predvodničku energiju i dopustite da partner vodi “glavnu reč”. NJemu će to prijati a vi ćete uživati u slatkim i tajnim ćaskanjima.

Blizanci

Sunce i Venera u Ovnu će vam doneti zaljubljivanje u mlađu osobu. Ovaj ljubavni odnos će u vama pokrenuti emocije za koje niste ni znali da postoje. Sve ono što ste potajno očekivali i maštali sada će se ostvariti. Dobićete željno očekivanu harmoniju. Ovo vreme ja idealno za ljubav i putovanja sa dragom osobom. Iskoristite ga!

Ribe

Vi će te u ovom periodu biti izuzetno šarmantni, zavodljivi i prosto ćete zračiti pozitivnom energijom što će sigurno privući suprotni pol. Podršku vam daju planete u vašoj prvoj kući.

Imate velike šanse da se ludo zaljubite ali je potrebno da barem malo spustite ružičaste naočare i da objektivnije sagledate ljubavnog partnera.Sada se otvara novo poglavlje u vašim emotivnom odnosima.

Bonus video:

(Espreso/Mlečni put)